Systém odměňování pracovníků v personální agentuře - Kalinová, Lucie (2008)
Systém odměňování pracovníků je složitá oblast řízení lidských zdrojů. Při vytváření a nastavování systému odměňování se každá společnost musí zabývat svými specifickými vlastnostmi, požadavky zaměstnanců, náročností práce apod. Systém odměňování se obvykle skládá ze mzdy a zaměstnaneckých výhod. Je důležité, aby mzda byla srovnatelná na trhu práce. Zaměstnanecké výhody by měly mít nastavena jasná pravidla jejich poskytování, pro zaměstnance zajímavou strukturu a přínos. Tato bakalářská práce je o systému odměňování v personální agentuře, o jeho fungování a jeho nedostatcích