Finanční analýza ZAPA beton a.s. - Rákosník, Milan; Neumaierová, Inka, 1960-; Martinča, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce na základě provedené finanční analýzy hodnotí finanční zdraví a výkonnost ZAPA beton a.s. Tato společnost je předním dodavatelem transportbetonu v ČR. V práci je detailně představena. Společnost je analyzována vertikálními a horizontálními analýzami závěrkových výkazů, poměrovými ukazateli, výpočtem tvorby ekonomického zisku EVA atd. V závěru je pak komplexní zhodnocení finanční kondice a návrh opatření
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses