Řízení letového provozu, jednotné evropské nebe - Doležal, Ladislav (2008)
Práce hodntotí program Jednotné evroské nebe a snaží se vystihnout jeho nejdůležitější body. Práce přibližuje systém implemenatace Jednotného evropského nebe do reality a poukazuje na jednotlivé výhody a nevýhody programu