Řízení letového provozu, jednotné evropské nebe - Doležal, Ladislav; Zelený, Lubomír; Velartová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce hodntotí program Jednotné evroské nebe a snaží se vystihnout jeho nejdůležitější body. Práce přibližuje systém implemenatace Jednotného evropského nebe do reality a poukazuje na jednotlivé výhody a nevýhody programu
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses