Finanční analýza firmy Rekont spol. s r.o. - Pinka, Petr (2008)
Tato práce je hodnocením finanční výkonnosti stavební společnosti Rekont spol. s r.o. Obsahuje vertikální a horizontální analýzy účetních výkazů, poměrové a absolutní ukazatele, analýzu zadluženosti a likvidity, modely predikce finanční tísně a jejich srovnání s odvětvím. Na závěr jsou výstupy shrnuty a uvedena určitá doporučení ke zlepšení finanční situace podniku