Finanční analýza firmy Rekont spol. s r.o. - Pinka, Petr; Neumaierová, Inka, 1960-; Vrba, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce je hodnocením finanční výkonnosti stavební společnosti Rekont spol. s r.o. Obsahuje vertikální a horizontální analýzy účetních výkazů, poměrové a absolutní ukazatele, analýzu zadluženosti a likvidity, modely predikce finanční tísně a jejich srovnání s odvětvím. Na závěr jsou výstupy shrnuty a uvedena určitá doporučení ke zlepšení finanční situace podniku
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses