Logistika v nadnárodní společnosti - Vilímková, Jana; Cimler, Petr, 1956-; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce je zaměřena na popis toku zboží a dokumentů v rámci nadnárodní společnosti. Za nadnárodní společnost byla vybrána firma Schneider-Electric. Tudíž veškerý popis je vztáhnut na tuto společnost.První polovina práce je tvořena teoretickou částí, vysvětlující pojmy nadnárodní koncern,logistika,management zásob.Druhá část práce je věnována právě společnosti Schneider-Electric, jejímu rozděleni, jak ve světě tak v České republice, dále popisu toku zboží a objednávky a vysvětlení řízení zásob v této společnosti. V závěru druhé části práce je zmíněn základní princip skladování, rozmístění skladu a druhy přepravy využívané ve společnosti Schneider-Electric
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses