Elektronické mýtné systémy ve velkých městech - Oslo a Stockholm - Řídký, František; Pernica, Petr, 1948-; Giller, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá zpoplatněním dopravy ve městech s důrazem na elektronické systémy vybírání mýta. Uvádí možné způsoby zpoplatnění uživatelů dopravní infrastruktury. Dále popisuje hlavní způsoby elektronického vybírání poplatků. Stěžejní část práce je věnována konkrétnímu řešení systémů v Oslo a ve Stockholmu. Závěrečná část obsahuje zhodnocení těchto systémů a popisuje vyhlídky a úskalí dalšího rozvoje elektronického vybírání poplatků ve velkých městech
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses