Hodnocení pracovního výkonu ve Škoda Auto a Energetickém regulačním úřadu - Broulík, Jan (2008)
Práce porovnává systémy hodnocení pracovního výkonu ve Škoda Auto a Energetickém regulačním úřadu z hlediska příslušnosti těchto organizací k soukromému a veřejnému sektoru. V teoretické části pojednává o řízení a hodnocení pracovního výkonu. Praktická část analyzuje systémy hodnocení pracovního výkonu ve zkoumaných subjektech. Autor dochází k závěru, že rozdílnost cílů veřejného a soukromého sektoru nemusí nutně vést k rozdílům v systému hodnocení pracovního výkonu