Hodnocení pracovního výkonu ve Škoda Auto a Energetickém regulačním úřadu - Broulík, Jan; Šikýř, Martin, 1974-; Rejhon, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce porovnává systémy hodnocení pracovního výkonu ve Škoda Auto a Energetickém regulačním úřadu z hlediska příslušnosti těchto organizací k soukromému a veřejnému sektoru. V teoretické části pojednává o řízení a hodnocení pracovního výkonu. Praktická část analyzuje systémy hodnocení pracovního výkonu ve zkoumaných subjektech. Autor dochází k závěru, že rozdílnost cílů veřejného a soukromého sektoru nemusí nutně vést k rozdílům v systému hodnocení pracovního výkonu
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; řízení pracovního výkonu; bakalářské práce; performance management; bachelor's theses