Dopravní síť města Třebíč - Nováková, Petra (2008)
Základem bakalářské práce je seznámit čtenáře s dopravní sítí města Třebíč, poukázat na zajímavosti, které se v Třebíči vyskytují z hlediska dopravy, vysvětlit systém Městské autobusové dopravy v Třebíči a pokusit se vymezit problémy a nedostatky, které MAD v Třebíči doprovázejí a bez kterých by její fungování bylo efektivnější, pro cestující příjemnější, a tím by došlo k jejímu častějšímu využívání a omezení individuální automobilové dopravy