Dopravní síť města Třebíč - Nováková, Petra; Mervart, Michal, 1977-; Bucharová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Základem bakalářské práce je seznámit čtenáře s dopravní sítí města Třebíč, poukázat na zajímavosti, které se v Třebíči vyskytují z hlediska dopravy, vysvětlit systém Městské autobusové dopravy v Třebíči a pokusit se vymezit problémy a nedostatky, které MAD v Třebíči doprovázejí a bez kterých by její fungování bylo efektivnější, pro cestující příjemnější, a tím by došlo k jejímu častějšímu využívání a omezení individuální automobilové dopravy
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses