Formy a techniky vedení účetnictví - Konětopský, Filip; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Účetní forma a technika doznala během posledních několika set let velkého množství změn. V dnešní době je pro účetní formu charakteristické využívání počítačů a dalších technických vynálezů. Počítače účetní práci znatelně zefektivňují a usnadňují. Přesto je při jejich použití nutné počítat s určitými problémy a připravit postupy pro jejich řešení. Tato bakalářská práce stručně popisuje obecný vývoj účetních forem a technik a charakterizuje základní znaky současné účetní formy, a to jak v teoretické, tak praktické rovině
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; techniky; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses