Vedení a motivace lidí na základě zkušenosti z AIESEC - Fous, Zdeněk (2008)
Cílem této práce je na základě vlastních zkušeností z AIESEC a nastudované literatury navrhnout komplexní model ideálního týmu a popsat jeho charakteristiky, analyzovat a zhodnotit fungování týmů pod mým vedením a porovnat je s navrženým modelem týmu ideálního. Smyslem práce je ucelená a podrobná sebereflexe mého působení jako vedoucího několika týmů v AIESEC a vyvození patřičných závěrů pro mé kvalitnější vedení týmu v budoucnosti