Mezinárodní marketingové aktivity firmy ARKU Maschinenbau GmbH, včetně aktivit na českém trhu - Kolář, Petr; Boučková, Jana; Přistoupilová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce vytváří komplexní pohled na firmu ARKU Maschinenbau GmbH a porovnává její mezinárodní marketingové aktivity s dostupnou teoretickou základnou. Teoretická část vychází z teorie mezinárodního marketingu a je členěna dle jednotlivých druhů aktivit. Ty jsou poté v aplikační části porovnávány s reálnými aktivitami firmy ARKU Maschinenbau GmbH
Vedoucí práce: Jana Boučková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; strojírenství; bakalářské práce; marketing; mechanical engineering; bachelor's theses