Podnikatelský plán restaurace - Maskaliova, Maryia; Srpová, Jitka, 1957-; Řehoř, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Podnikatelský plán nově vzníklající restaurace
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses