Analýza nákupního chování zákazníků v plzeňských hypermarketech - Vávrová, Helena (2008)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nákupního chování zákazníků ve vybraných plzeňských hypermarketech. Pomocí dotazníku byla zjišťována orientace na jednotlivé typy potravinářských prodejen, preference zákazníků, frekvence nákupu apod. Nejprve byla provedena analýza nákupních zvyklostí všech zákazníků, bez ohledu na šetřenou prodejnu, následně se výzkum zaměřuje na analýzu nákupního chování zákazníků dotázaných v jednotlivých hypermarketech