Analýza nákupního chování zákazníků v plzeňských hypermarketech - Vávrová, Helena; Cimler, Petr, 1956-; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nákupního chování zákazníků ve vybraných plzeňských hypermarketech. Pomocí dotazníku byla zjišťována orientace na jednotlivé typy potravinářských prodejen, preference zákazníků, frekvence nákupu apod. Nejprve byla provedena analýza nákupních zvyklostí všech zákazníků, bez ohledu na šetřenou prodejnu, následně se výzkum zaměřuje na analýzu nákupního chování zákazníků dotázaných v jednotlivých hypermarketech
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses