Porovnání informací o hospodářském výsledku pro externí uživatele a pro vedení podniku na příkladu společnosti KAMAX s.r.o. - Nosková, Adéla (2008)
V této práci se pojednává o porovnání dvojího vykazování informací o výsledku hospodaření firmy KAMAX s.r.o. První způsob je určen pro externí uživatele a je zveřejňován ve výroční zprávě, zde se zaměřuji převážně na výkaz zisků a ztrát. Druhý je určen pouze vnitřní potřebě řízení. Analyzuji zde dvě podskupiny vykazování, první je obsaženo v interní výsledovce a druhá jsou data zasílaná mateřské společnosti pro sestavení konsolidované účetní závěrky