Porovnání informací o hospodářském výsledku pro externí uživatele a pro vedení podniku na příkladu společnosti KAMAX s.r.o. - Nosková, Adéla; Wagner, Jaroslav, 1977-; Stránský, Jakub, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
V této práci se pojednává o porovnání dvojího vykazování informací o výsledku hospodaření firmy KAMAX s.r.o. První způsob je určen pro externí uživatele a je zveřejňován ve výroční zprávě, zde se zaměřuji převážně na výkaz zisků a ztrát. Druhý je určen pouze vnitřní potřebě řízení. Analyzuji zde dvě podskupiny vykazování, první je obsaženo v interní výsledovce a druhá jsou data zasílaná mateřské společnosti pro sestavení konsolidované účetní závěrky
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses