Cyklistika jako dopravní prostředek v Českých Budějovicích - Kuběnová, Eva; Zelený, Lubomír; Lačňáková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce pojednává o cyklistice jako dopravním prostředku. V teoretické části se zabývá především Národní strategií rozvoje cyklistiky České republiky. Informuje o nehodovosti cyklistů, dále o integraci cyklistiky s dalšími druhy dopravy. Praktická část provádí analýzu cyklistické dopravy v Českých Budějovicích. Uvádí rozvoj a financování cyklistiky. Podrobně popisuje cyklistickou infrastrukturu ve městě. Zvažuje výhody používání jízdního kola a jeho hlavní omezení při dopravě po městě
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; cyklistika; bakalářské práce; cycling; bachelor's theses