Srovnání logistických procesů firem Citroën ČR a Fiat ČR - Ročková, Kateřina (2008)
Cílem této bakalářské práce bylo srovnání logistických procesů firem Citroën ČR a Fiat ČR. Srovnání proběhlo zejména v oblastech primárního a sekundárního transportu. Na základě porovnání jednotlivých oblastí se zjistilo, že většina procesů je lepší ve společnosti Citroën. V závěru bakalářské práce jsou tedy uvedeny návrhy na zlepšení