Srovnání logistických procesů firem Citroën ČR a Fiat ČR - Ročková, Kateřina; Mervart, Michal, 1977-; Kraus, Michal, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této bakalářské práce bylo srovnání logistických procesů firem Citroën ČR a Fiat ČR. Srovnání proběhlo zejména v oblastech primárního a sekundárního transportu. Na základě porovnání jednotlivých oblastí se zjistilo, že většina procesů je lepší ve společnosti Citroën. V závěru bakalářské práce jsou tedy uvedeny návrhy na zlepšení
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses