Strategické řízení značky ve společnosti Hilti, s.r.o. Brand management - Kiršnerová, Kateřina; Žebrák, Miroslav; Rozkošný, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu procesu strategického řízení značky ve společnosti Hilti, s.r.o. Pomocí teoretických znalostí a analýzy současné situace se snažím odhadnout oblasti na zlepšení, které pomohou společnosti Hilti ve zkvalitnění tohoto procesu
Vedoucí práce: Miroslav Žebrák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses