Elektronické mýtné v Londýně - Šustr, Jan (2008)
Práce analyzuje systém elektronického mýtného v Londýně, popisuje postup při zavádění systému, použité technologie, systém poplatků, především se však zaměřuje na zhodnocení dopadů zavedení tohoto systému na dopravu v Londýně, hodnotí i ekologické dopady a ekonomickou efektivnost systému