Elektronické mýtné v Londýně - Šustr, Jan; Zelený, Lubomír; Gabrielová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce analyzuje systém elektronického mýtného v Londýně, popisuje postup při zavádění systému, použité technologie, systém poplatků, především se však zaměřuje na zhodnocení dopadů zavedení tohoto systému na dopravu v Londýně, hodnotí i ekologické dopady a ekonomickou efektivnost systému
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; doprava; bakalářské práce; transportation; bachelor's theses