Specifika výběru a implementace účetního software malé firmy - Motyčková, Martina (2008)
Práce popisuje metody výběru a implementace účetního software v prostředí malých firem. Zároveň obsahuje výčet možností pořízení účetního software nejen pro malé společnosti, rozebírá a hodnotí problémy výběru a implementace účetního programu, které se vyskytují v praxi u konkrétních podniků. Může sloužit jako základní návod pro malé firmy, které se rozhodly pro koupi a instalaci nového ekonomického software