Specifika výběru a implementace účetního software malé firmy - Motyčková, Martina; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce popisuje metody výběru a implementace účetního software v prostředí malých firem. Zároveň obsahuje výčet možností pořízení účetního software nejen pro malé společnosti, rozebírá a hodnotí problémy výběru a implementace účetního programu, které se vyskytují v praxi u konkrétních podniků. Může sloužit jako základní návod pro malé firmy, které se rozhodly pro koupi a instalaci nového ekonomického software
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses