Studie proveditelnosti - srovnání metodik a praktická aplikace - Pomahač, Lukáš; Kačín, Radovan; Karaba, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Obsahem této bakalářské práce je popis metodiky tvorby studie poveditelnosti, srovnání se zahraniční metodikou a praktická aplikace. První kapitola se zabývá úvodem do projektů a projektového řízení a naznačuje postavení studie proveditelnosti v rámci řízení projektu. Druhá kapitola obsahuje popis české metodiky (SIEBER, Patrik, 2004). Cílem bylo shrnout jednotlivé body a informace, které by studie proveditelnosti měla obsahovat. Třetí kapitola nabízí srovnání české metodiky s metodikou zahraniční, konkrétně s příručkou UNIDO používanou v OSN. Poslední kapitola obsahuje praktickou ukázku studie proveditelnosti na projekt vybudování multifunkční odborné učebny. Projekt je reálný a na základě studie bylo zažádáno o dotaci ze strukturálních fondů EU
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses