Zákon o ochraně osobních údajů a jeho dopad na policejní praxi - Soukupová, Zuzana; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce podává základní přehled problematiky ochrany osobních údajů, zejména jejich získávání, zpracování a uchovávání v policejní praxi
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: ochrana osobních údajů; policie; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personal data protection; police; bachelor's theses