Problematika domácích porodů z pohledu laické a odborné veřejnosti - Sedlák, Milan; Adam, Jaroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je podat co nejširší přehled o způsobech a metodách vedení porodů, obeznámit s pozitivy, ale i negativy a možnými riziky při porodech vedených v domácím prostředí pouze s porodní asistentkou. Naproti tomu také seznámit s výhodami a nevýhodami vedení porodu ve zdravotnickém zařízení
Vedoucí práce: Jaroslav Adam
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: porodnictví; domácí péče; zdravotnická zařízení; zdravotnické právo; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; obstetrics; home care; health facilities; medical law; bachelor's theses