Jednání dopravní veřejnosti - Šubrt, Michal (2008)
Cílem práce je popsat a zhodnotit vztah mezi jednáním účastníků dopravy, tj. sociálními normami a tou částí legislativy v oblasti dopravy, která zakotvuje právní normy jednání dopravní veřejnosti