Jednání dopravní veřejnosti - Šubrt, Michal; Novotná, Eliška, 1944-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je popsat a zhodnotit vztah mezi jednáním účastníků dopravy, tj. sociálními normami a tou částí legislativy v oblasti dopravy, která zakotvuje právní normy jednání dopravní veřejnosti
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: sociální chování; normy a standardy; dopravní psychologie; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social behavior; standards; traffic psychology; bachelor's theses