Partnerství jako podmínka finanční pomoci ve Středočeském kraji. - Klímová, Kateřina; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
práce vymezuje pojem partnerství, popisuje význam partnersví v regionáním rozvoji, pojednává o problamatice čerpání peněz v období 2004 -2006, popisuje operační programy SROP a OP RLZ,zabývá se hodnocením a zkoumáním partnerství úspěšných žadatelů na Příbramsku v období 1.7.2005 -30.6.2006, pomocí nestandardizovaného rozhovoru, který se uskutečnil s žadateli i s partnery projektů
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: strukturální fondy; grantové projekty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; structural funds; grant projects; bachelor's theses