Platební karty - Šindelářová, Kateřina; Žilák, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
vznik a vývoj platebních karet a platebního systému MasterCard; problematika zneužívání a bezpečnosti platebních karet a možnosti jejich ochrany; analýza marketingu MasterCard, co-brandingových projektů, budoucnosti platebních karet; komparace jednotlivých druhů platebních karet MasterCard mezi různými finančními institucemi; porovnání typově stejných karet různých vydavatelů a analýza z pohledu klienta; porovnání jednotlivých systémů a jejich působení v ČR
Vedoucí práce: Pavel Žilák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses