Dopad výdajů ze státního rozpočtu ČR na politiku zaměstnanosti v roce 2004 - Štěpán, Jakub; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu dopadu výdajů ze státního rozpočtu na politiku zaměstnanosti. Jejím cílem je charakterizovat nástroje politiky zaměstnanosti, vymezit jednotlivé skupiny uživatelů a kvantifikovat jejich užitek z vynaložených výdajů. V analýze jsem pracoval s daty za rok 2004
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; politika zaměstnanosti; veřejné výdaje; bakalářské práce; manpower policy; public expenditures; bachelor's theses