Ceny rezidenčních nemovitostí v ČR - Malenová, Barbora; Heřmanský, Pavel, 1980-; Mikuláštík, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tato práce se zabývá vývojem trhu rezidenčních nemovitostí v České republice. Zaměřuje se na výskyt cenových bublin na trzích aktiv a jejich souvislost s hospodářským cyklem z pohledu rakouské školy. Vysvětluje rovněž alternativní přístup, jímž je aplikace kvantitativní teorie peněz na trh rezidenčních nemovitostí. Na základě získaných poznatků a analýzy vývoje cen je zhodnocena opodstatněnost obav z cenové bubliny na trhu rezidenčních nemovitostí v ČR
Vedoucí práce: Pavel Heřmanský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses