Založenie podnikateľského subjektu na území SR a jeho rozvojový program - Valovičová, Eliška (2008)
Práca popisuje právne predpoklady pre založenie podnikateľského subjektu na území Slovenskej republiky, informuje čitateľa o administratíve spojenej so zakladaním podniku. Zameriava sa na spoločnosť s ručením obmedzeným. Ďalej sa venuje problematike zakladateľského rozpočtu, podnikovej stratégii,cieľom podniku, rizikám spojených s podnikaním a ich vplyve na životný cyklus podniku