Založenie podnikateľského subjektu na území SR a jeho rozvojový program - Valovičová, Eliška; Kovář, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práca popisuje právne predpoklady pre založenie podnikateľského subjektu na území Slovenskej republiky, informuje čitateľa o administratíve spojenej so zakladaním podniku. Zameriava sa na spoločnosť s ručením obmedzeným. Ďalej sa venuje problematike zakladateľského rozpočtu, podnikovej stratégii,cieľom podniku, rizikám spojených s podnikaním a ich vplyve na životný cyklus podniku
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: podnikání; podnikatelské projekty; strategický management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business; business planning; strategic planning; bachelor's theses