Zhodnocení marketingových nástrojů ve firmě - Tuma, Josef; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Zhodnocení marketingových nástrojů ve vybrané firmě s hlavním zaměřením na produkt, jejich současný stav a možný vývoj do budoucna
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: distribuce zboží; ceny; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; distribution of goods; prices; communication in marketing; bachelor's theses