Vzdělávání pracovníků MÚ Mariánské Lázně - Černý, Jan; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Diplomová práce porovnává stav ve vzdělávání úředníků územních samosprávných celků před účinností zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a poté. Zaměřuje se na stav po roce 2003 a identifikuje vzdělávání úředníků jako činnost personálního managementu. Na příkladu městského úřadu Mariánské Lázně porovnává a vyhodnocuje změny, které znamenala účinnost zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: personální management; veřejná správa; vzdělávací projekty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; public administration; educational projects; master's theses