Analýza rozvahy a výkazu zisku a ztrát v podniku LIRA, obrazové lišty a rámy, a.s., Č. Krumlov - Klabouchová, Daniela; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V teoretické části je popsána metoda finanční analýzy, uvedeny její zdroje a uživatelé, nechybí ani přehled základních ukazatelů finanční analýzy, které jsou v praktické části aplikovány na podnik Lira, obrazové lišty a rámy, a.s. V praktické části je provedena horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztrát v podniku Lira, a.s., dále jsou zde porovnány hodnoty vybraných ukazatelů finanční analýzy s hodnotami dosaženými ve zpracovatelském průmyslu a nakonec závěrečná doporučení, jež povedou ke zlepšení situace v podniku
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: finanční analýza; finanční management; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; financial analysis; financial management; bachelor's theses