Pět P v Jindřichově Hradci - Poláková, Pavla (2008)
Práce se věnuje dobrovolnictví a programu Pět P v Jindřichově Hradci z hlediska propagace ve městě. V praktické části je zmapován a zhodnocen průběh projektu "Pomocí k přátelství", jehož cílem je zvýšit povědomost zejména mladých lidí o programu. Vzhledem k projektu je práce věnována i oblasti projektového managementu. Práce obsahuje také návrhy na efektivní propagaci programu vyzkoušené v projektu