Pět P v Jindřichově Hradci - Poláková, Pavla; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se věnuje dobrovolnictví a programu Pět P v Jindřichově Hradci z hlediska propagace ve městě. V praktické části je zmapován a zhodnocen průběh projektu "Pomocí k přátelství", jehož cílem je zvýšit povědomost zejména mladých lidí o programu. Vzhledem k projektu je práce věnována i oblasti projektového managementu. Práce obsahuje také návrhy na efektivní propagaci programu vyzkoušené v projektu
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: projektový management; dobrovolnictví; public relations; management [obor bakal. práce]; program Pět P; bakalářské práce; project management; voluntarism; public relations; bachelor's theses