Osobní letecká doprava v České republice - Havlíčková, Klára (2008)
Práce se zabývá problematikou letecké dopravy osob v ČR. V teoretické části je popsán dosavadní vývoj letecké dopravy a její budoucí trendy se zaměřením na nízkonákladové aerolinky. Praktická část je zaměřena na vybranou leteckou společnost a analýzu jejího konkurenčního prostředí