Osobní letecká doprava v České republice - Havlíčková, Klára; Jaegerová, Václava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá problematikou letecké dopravy osob v ČR. V teoretické části je popsán dosavadní vývoj letecké dopravy a její budoucí trendy se zaměřením na nízkonákladové aerolinky. Praktická část je zaměřena na vybranou leteckou společnost a analýzu jejího konkurenčního prostředí
Vedoucí práce: Václava Jaegerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; konkurence; bachelor's theses; competition