Analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty ve firmě TERMOCON s.r.o. - Bauerová, Eliška (2008)
Základní charakteristika finančních výkazů-rozvahy a výkazu zisku a ztráty. Popis metod horizontální a vertikální analýzy. Charakteristika a činnost společnosti TERMOCON s.r.o. Provedení horizontální a vertikální analýzy rozvah ve společnosti TERMOCON s.r.o. za období 2004-2006. Provedení horizontální a vertikální analýzy výkazů zisku a ztráty ve společnosti TERMOCON s.r.o. za období 2004-2006. Zhodnocení získaných výsledků na základě použitých metod analýz a návrh doporučení pro společnost