Analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty ve firmě TERMOCON s.r.o. - Bauerová, Eliška; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Základní charakteristika finančních výkazů-rozvahy a výkazu zisku a ztráty. Popis metod horizontální a vertikální analýzy. Charakteristika a činnost společnosti TERMOCON s.r.o. Provedení horizontální a vertikální analýzy rozvah ve společnosti TERMOCON s.r.o. za období 2004-2006. Provedení horizontální a vertikální analýzy výkazů zisku a ztráty ve společnosti TERMOCON s.r.o. za období 2004-2006. Zhodnocení získaných výsledků na základě použitých metod analýz a návrh doporučení pro společnost
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: finanční management; management [obor bakal. práce]; rozvaha; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; financial management; bachelor's theses