Analýza nástrojů marketingového mixu firmy PTR Strojní závod Třeboň, s. r. o. - Uhrinková, Jitka (2008)
Práce zaměřená na charakteristiku jednotlivých nástrojů marketingového mixu ve firmě PTR Strojní závod Třeboň, s. r. o. Závod s mnohaletou tradicí, zabývající se výrobou, prodejem a servisem strojů a strojního zařízení pro lesní hospodářství. Součástí práce je charakteristika historie vzniku a vývoje závodu a profil organizační struktury, popis předmětu podnikání a sortimentu výroby firmy, analýza distribuce a propagace podniku a zároveň zmínění faktorů ovlivňujících stanovení cen v závodě