Analýza nástrojů marketingového mixu firmy PTR Strojní závod Třeboň, s. r. o. - Uhrinková, Jitka; Kovář, František, 1940-; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce zaměřená na charakteristiku jednotlivých nástrojů marketingového mixu ve firmě PTR Strojní závod Třeboň, s. r. o. Závod s mnohaletou tradicí, zabývající se výrobou, prodejem a servisem strojů a strojního zařízení pro lesní hospodářství. Součástí práce je charakteristika historie vzniku a vývoje závodu a profil organizační struktury, popis předmětu podnikání a sortimentu výroby firmy, analýza distribuce a propagace podniku a zároveň zmínění faktorů ovlivňujících stanovení cen v závodě
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses